Com suprimir la mala olor de la rajada
En un anterior truc que vaig penjar, ja feia una breu explicació sobre l'olor de la rajada, però ara us daré una solució : si volem fer un guisat de rajada i el fem amb rajada de mida gran, el que farem és posar en el foc un cassó amb aigua, i deixar que arrenqui el bull, posar els talls de rajada, i escaldar-los durant tres minuts, i aixi desapareix-ara la fortor que pugui tenir, i la podrem cuinar sense cap problema.
Truc de cuina: Com suprimir la mala olor de la rajada
El truc de cuina "Com suprimir la mala olor de la rajada" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Amanides i entrants
 Amanides i entrants Sopes i cremes
 Sopes i cremes Arrossos i pasta
 Arrossos i pasta Llegums i verdures
 Llegums i verdures Carns
 Carns Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Ous i làctics
 Ous i làctics Postres i dolços
 Postres i dolços Salses
 Salses Begudes
 Begudes Altres
 Altres

 
    

 
  
  7 fotos favorites
 7 fotos favorites 149 seguidors
 149 seguidors









 Quim Lleonart RSS feed.
 Quim Lleonart RSS feed.
Amiga Victoria, aquest brou es pot fer servir com qualsevol brou de carn o un brou d'au, amb l'aventatge que és més...
Amic Joan, he fet indagacions sobre el llibre delCorpus de la Cuina Catalana, i he sabut que l'any 2023, van fer una...
Amic Joan, magradaria que hem digues en quin llibre del Corpus de la cuina Catalana està ubicat, doncs el que jo tinc a...
Amic Josep Pelfort, estic totalment d'acord amb tu, ja que a Catalunya gaudim de vins de molta qualitat com són tant els del...
La quantitat de farina, depèn de la quantitat de beixamel que vulguem fer.