Com suprimir la mala olor de la rajada
En un anterior truc que vaig penjar, ja feia una breu explicació sobre l'olor de la rajada, però ara us daré una solució : si volem fer un guisat de rajada i el fem amb rajada de mida gran, el que farem és posar en el foc un cassó amb aigua, i deixar que arrenqui el bull, posar els talls de rajada, i escaldar-los durant tres minuts, i aixi desapareix-ara la fortor que pugui tenir, i la podrem cuinar sense cap problema.
Truc de cuina: Com suprimir la mala olor de la rajada
El truc de cuina "Com suprimir la mala olor de la rajada" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Ara, segons l'institut d'estudis Catalans, en el xoriç, ja sel pot anomenar Xistorra, de manera oficial.
Amic Josep Pelfort, estic totalment d'acord amb tu, ja que a Catalunya gaudim de vins de molta qualitat com són tant els del...
La quantitat de farina, depèn de la quantitat de beixamel que vulguem fer.
Amic Guillem, qualsevol salsa que facis, pots fer-ne la quantitat que vulguis i la que et sobra sempre la podràs congelar....
Amiga Monika, et voldria aconsellar que miris les següents receptes: Pop ofegat amb allioli 3220 Popets a la marinera 3078...