Com fer els arrebossats perquè quedin cruixents
Per fer que els arrebossats ens quedin ben cruixents, ho farem de la següent manera: primer salpebrem les carns o peixos que vulguem arrebossar, ho enfarinem, i tot seguit ho passem per ou batut i per pa ratllat.
Ara be el truc, si volem que ens quedin més cruixents, ho tornem a passar per ou batut i per pa ratllat, i aixi al fregir-los, ens quedara més cruixents de fora i melosos per dintre.
Aixo mateix ho podem fer servir per quan fem les croquetes.
Truc de cuina: Com fer els arrebossats perquè quedin cruixents
El truc de cuina "Com fer els arrebossats perquè quedin cruixents" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Amiga Fanny, hi ha cuiners, que abans de posar-ho en el forn. al damunt hi posen una tira de pebrot vermell escalivat, i...
La quantitat de llet, sempre serà d'acord amb la quantitat que es vulgui fer, tenint en compte que al posar-li l'oli, es...
Amiga Montserrat, gracies pel teu comentari. Quim Lleonart.
Amigues Ganxeta i Asela Masià, en molts restaurants, et posen allioli, perquè el fumet que fan a vegades no tenen els gusts...
Amic Gonçal, gracies per penjar la foto de la recepta. Quim.