Com fer els arrebossats perquè quedin cruixents
Per fer que els arrebossats ens quedin ben cruixents, ho farem de la següent manera: primer salpebrem les carns o peixos que vulguem arrebossar, ho enfarinem, i tot seguit ho passem per ou batut i per pa ratllat.
Ara be el truc, si volem que ens quedin més cruixents, ho tornem a passar per ou batut i per pa ratllat, i aixi al fregir-los, ens quedara més cruixents de fora i melosos per dintre.
Aixo mateix ho podem fer servir per quan fem les croquetes.
Truc de cuina: Com fer els arrebossats perquè quedin cruixents
El truc de cuina "Com fer els arrebossats perquè quedin cruixents" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Ara, segons l'institut d'estudis Catalans, en el xoriç, ja sel pot anomenar Xistorra, de manera oficial.
Amic Josep Pelfort, estic totalment d'acord amb tu, ja que a Catalunya gaudim de vins de molta qualitat com són tant els del...
La quantitat de farina, depèn de la quantitat de beixamel que vulguem fer.
Amic Guillem, qualsevol salsa que facis, pots fer-ne la quantitat que vulguis i la que et sobra sempre la podràs congelar....
Amiga Monika, et voldria aconsellar que miris les següents receptes: Pop ofegat amb allioli 3220 Popets a la marinera 3078...