Bullir les verdures
Quan vulguem coure les verdures sense que s'ennegreixin, abans hi posaven aigua i llimona, peró un cop cuites es notava un gust una mica àcid, i per evitar aquest gust, es pot fer afegint a l'aigua un brot de julivert, que també fa el mateix efecte i no deixa cap gust residual.
Truc de cuina: Bullir les verdures
El truc de cuina "Bullir les verdures" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Ara, segons l'institut d'estudis Catalans, en el xoriç, ja sel pot anomenar Xistorra, de manera oficial.
Amic Josep Pelfort, estic totalment d'acord amb tu, ja que a Catalunya gaudim de vins de molta qualitat com són tant els del...
La quantitat de farina, depèn de la quantitat de beixamel que vulguem fer.
Amic Guillem, qualsevol salsa que facis, pots fer-ne la quantitat que vulguis i la que et sobra sempre la podràs congelar....
Amiga Monika, et voldria aconsellar que miris les següents receptes: Pop ofegat amb allioli 3220 Popets a la marinera 3078...