Perquè no s'enganxi la pasta quan la bullim
Quan vulguem coure qualsevol tipus de pasta, macarrons, espaguetis, tallarines, etc.., agafem una cassola fonda amb: aigua, un polsim de sal, una mica de mantega, i quan l'aigua ja bull, hi afegim la pasta, i quan ja esta cuita al "dente",la refredem a raig d'aixeta,i tot seguit l'escorrem, i en la mateixa escorredora, hi afegim un bon raig d'oli, i amb dues espàtules de fusta, la remenem, i ja la podem reservar fins el moment de fer-la servir.
Truc de cuina: Perquè no s'enganxi la pasta quan la bullim
El truc de cuina "Perquè no s'enganxi la pasta quan la bullim" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Ara, segons l'institut d'estudis Catalans, en el xoriç, ja sel pot anomenar Xistorra, de manera oficial.
Amic Josep Pelfort, estic totalment d'acord amb tu, ja que a Catalunya gaudim de vins de molta qualitat com són tant els del...
La quantitat de farina, depèn de la quantitat de beixamel que vulguem fer.
Amic Guillem, qualsevol salsa que facis, pots fer-ne la quantitat que vulguis i la que et sobra sempre la podràs congelar....
Amiga Monika, et voldria aconsellar que miris les següents receptes: Pop ofegat amb allioli 3220 Popets a la marinera 3078...