Que hem de fer per evitar les cloïsses amb sorra
Quan tinguem que fer una recepta que porti cloïsses, sempre és millor obrir-les en un cassó a part, revisar-les que no tinguin sorra, colar el suc amb un colador fi i reservar-lo en un bol de vidre, i així no tindrem cap problema amb la recepta que tinguem que fer.
Si som tant atrevits de fer un plat que porti cloïsses i les posem en el moment de la cocció junt amb els altres elements del plat i deixar que s'obrin dintre de la mateixa cassola, correm el perill que alguna cloïssa porti sorra, i ens malmeti tota la recepta.
Truc de cuina: Que hem de fer per evitar les cloïsses amb sorra
El truc de cuina "Que hem de fer per evitar les cloïsses amb sorra" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Ara, segons l'institut d'estudis Catalans, en el xoriç, ja sel pot anomenar Xistorra, de manera oficial.
Amic Josep Pelfort, estic totalment d'acord amb tu, ja que a Catalunya gaudim de vins de molta qualitat com són tant els del...
La quantitat de farina, depèn de la quantitat de beixamel que vulguem fer.
Amic Guillem, qualsevol salsa que facis, pots fer-ne la quantitat que vulguis i la que et sobra sempre la podràs congelar....
Amiga Monika, et voldria aconsellar que miris les següents receptes: Pop ofegat amb allioli 3220 Popets a la marinera 3078...