Com fer allioli sense ou i que no es noti
Al fer l'allioli sense ou, si queda completament de color blanc, no queda massa atractiu.
Per donar-li un toc de color, al ficar la llet, s'hi afegeix un polsim de colorant per l'arròs, i així queda d'un color groc, com si estigues fet amb ou.
Truc de cuina: Com fer allioli sense ou i que no es noti
El truc de cuina "Com fer allioli sense ou i que no es noti" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Amic Joan, he fet indagacions sobre el llibre delCorpus de la Cuina Catalana, i he sabut que l'any 2023, van fer una...
Amic Joan, magradaria que hem digues en quin llibre del Corpus de la cuina Catalana està ubicat, doncs el que jo tinc a...
Amic Josep Pelfort, estic totalment d'acord amb tu, ja que a Catalunya gaudim de vins de molta qualitat com són tant els del...
La quantitat de farina, depèn de la quantitat de beixamel que vulguem fer.
Amic Guillem, qualsevol salsa que facis, pots fer-ne la quantitat que vulguis i la que et sobra sempre la podràs congelar....