Com fer que les receptes gratinades ens quedin més flonges i més daurades
Quan fem una recepta com per exemple: canelons, lasanya, albergínies farcides, ous farcits de carn, etc..., en el moment en que cobrim amb beixamel i hi espolsem el formatge ratllat,al damunt hi afegim unes nous de mantega (no margarina), i aixi el gratinat ens quedarà més flonjo i més daurat.
Truc de cuina: Com fer que les receptes gratinades ens quedin més flonges i més daurades
El truc de cuina "Com fer que les receptes gratinades ens quedin més flonges i més daurades" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Amiga Fanny, hi ha cuiners, que abans de posar-ho en el forn. al damunt hi posen una tira de pebrot vermell escalivat, i...
La quantitat de llet, sempre serà d'acord amb la quantitat que es vulgui fer, tenint en compte que al posar-li l'oli, es...
Amiga Montserrat, gracies pel teu comentari. Quim Lleonart.
Amigues Ganxeta i Asela Masià, en molts restaurants, et posen allioli, perquè el fumet que fan a vegades no tenen els gusts...
Amic Gonçal, gracies per penjar la foto de la recepta. Quim.