Com fer que les receptes gratinades ens quedin més flonges i més daurades
Quan fem una recepta com per exemple: canelons, lasanya, albergínies farcides, ous farcits de carn, etc..., en el moment en que cobrim amb beixamel i hi espolsem el formatge ratllat,al damunt hi afegim unes nous de mantega (no margarina), i aixi el gratinat ens quedarà més flonjo i més daurat.
Truc de cuina: Com fer que les receptes gratinades ens quedin més flonges i més daurades
El truc de cuina "Com fer que les receptes gratinades ens quedin més flonges i més daurades" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Ara, segons l'institut d'estudis Catalans, en el xoriç, ja sel pot anomenar Xistorra, de manera oficial.
Amic Josep Pelfort, estic totalment d'acord amb tu, ja que a Catalunya gaudim de vins de molta qualitat com són tant els del...
La quantitat de farina, depèn de la quantitat de beixamel que vulguem fer.
Amic Guillem, qualsevol salsa que facis, pots fer-ne la quantitat que vulguis i la que et sobra sempre la podràs congelar....
Amiga Monika, et voldria aconsellar que miris les següents receptes: Pop ofegat amb allioli 3220 Popets a la marinera 3078...