Espardenya de Pagès, amb embotit
												Categoria: 
						
						 Amanides i plats freds
 
						Amanides i plats freds
						
						
						
						Tipus de plat: Entrepà
						Recepta per forn
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Una llesca de pa de pagès de mig, ( D.O. pa català )
- Un all pelat
- Un tomacó
- Oli d'oliva
- Tres talls, de Bisbe
- Tres talls, de Bull
- Tres talls de llom Embutxat
- Dos talls, de pernil Serrà
- Tres rodelles, de Xoriço
- Dos talls, de Cap de Senglar
 1 racions
 1 racions
Elaboració
							Primer de tot, torrem el pa, i tot seguit, freguem l'all, i el tomacó. Seguidament, ho reguem amb oli d'oliva, i anem repartint els embotits, per damunt de la llesca, i un cop ben repartits, ja la podrem treure a taula.
														
 30min
  30min 
 Etiquetes: 
						La cuina de l'espardenya
 
						Etiquetes: 
						La cuina de l'espardenya  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3024 visites.
 3024 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Entrepà
 Entrepà Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram