Espardenya de Pagès, amb embotit
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Entrepà
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Una llesca de pa de pagès de mig, ( D.O. pa català )
- Un all pelat
- Un tomacó
- Oli d'oliva
- Tres talls, de Bisbe
- Tres talls, de Bull
- Tres talls de llom Embutxat
- Dos talls, de pernil Serrà
- Tres rodelles, de Xoriço
- Dos talls, de Cap de Senglar
1 racions
Elaboració
Primer de tot, torrem el pa, i tot seguit, freguem l'all, i el tomacó. Seguidament, ho reguem amb oli d'oliva, i anem repartint els embotits, per damunt de la llesca, i un cop ben repartits, ja la podrem treure a taula.
30min
Etiquetes:
La cuina de l'espardenya
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1348 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...
Amiga Maria Fargas, si vas a l'apartat dels trucs, podràs veure com faig jo les mandonguilles i les pilotes, de manera que...
Amiga Victòria, aquesta recepta la pots fer fins i tot amb brou de pollastre. Rep una salutació. Quim Lleonart.