Espardenya de Pagès, amb embotit

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una llesca de pa de pagès de mig, ( D.O. pa català )
  • Un all pelat
  • Un tomacó
  • Oli d'oliva
  • Tres talls, de Bisbe
  • Tres talls, de Bull
  • Tres talls de llom Embutxat
  • Dos talls, de pernil Serrà
  • Tres rodelles, de Xoriço
  • Dos talls, de Cap de Senglar

1 racions

Elaboració

Primer de tot, torrem el pa, i tot seguit, freguem l'all, i el tomacó. Seguidament, ho reguem amb oli d'oliva, i anem repartint els embotits, per damunt de la llesca, i un cop ben repartits, ja la podrem treure a taula.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3024 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: