Espardenya de pagès amb arengada esqueixada i ceba tendra

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una llesca de pa de pagès (D.O. pa de pagès català)
  • Una arengada de "casco"
  • Un tomacó
  • Oli d'oliva
  • Mitja ceba tendra tallada a rodelles
  • Un all pelat

1 racions

Utensilis

Un plat gran de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, agafem una llesca de pa de pagès (d'un pa de mig), la torrem en el forn i un cop torrada, restreguem un all, la suquem amb el tomacó i la fiquem en el plat.
Seguidament, netegem l'arengada, l'hi traiem el cap i les tripes, l'emboliquem amb dues fulles de paper de diari, la fiquem en el marc d'una porta, tanquem la porta, i tot seguit ja podrem treure les escates amb facilitat, i tot seguit l'esqueixem
Un cop esqueixada, la repartim pel damunt de la torrada juntament amb les rodantxes de ceba tendra.
Ja per acabar el plat, ho reguem tot plegat amb força oli d'oliva i jan ho podrem servir a taula.

40min

Notes

Farem tantes espardenyes com persones seguin a taula.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5787 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: