Espardenya de pagès amb arengada esqueixada i ceba tendra
												Categoria: 
						
						 Amanides i plats freds
 
						Amanides i plats freds
						
						
						
						Tipus de plat: Amanida
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Una llesca de pa de pagès (D.O. pa de pagès català)
- Una arengada de "casco"
- Un tomacó
- Oli d'oliva
- Mitja ceba tendra tallada a rodelles
- Un all pelat
 1 racions
 1 racions
Utensilis
Un plat gran de porcellana blanca
Elaboració
							Primerament, agafem una llesca de pa de pagès (d'un pa de mig), la torrem en el forn i un cop torrada, restreguem un all, la suquem amb el tomacó i la fiquem en el plat.
Seguidament, netegem l'arengada, l'hi traiem el cap i les tripes, l'emboliquem amb dues fulles de paper de diari, la fiquem en el marc d'una porta, tanquem la porta, i tot seguit ja podrem treure les escates amb facilitat, i tot seguit l'esqueixem
Un cop esqueixada, la repartim pel damunt de la torrada juntament amb les rodantxes de ceba tendra.
Ja per acabar el plat, ho reguem tot plegat amb força oli d'oliva i jan ho podrem servir a taula.
														
 40min
  40min 
Notes
Farem tantes espardenyes com persones seguin a taula.
 Etiquetes: 
						Cuina de tardor  La cuina de l'espardenya
 
						Etiquetes: 
						Cuina de tardor  La cuina de l'espardenya  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 5871 visites.
 5871 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  Tapes
 Tapes 
  
  Sopes i cremes
 Sopes i cremes Altres
 Altres
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços





 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram