Espardenya de pagès amb arengada esqueixada i ceba tendra

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una llesca de pa de pagès (D.O. pa de pagès català)
  • Una arengada de "casco"
  • Un tomacó
  • Oli d'oliva
  • Mitja ceba tendra tallada a rodelles
  • Un all pelat

1 racions

Utensilis

Un plat gran de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, agafem una llesca de pa de pagès (d'un pa de mig), la torrem en el forn i un cop torrada, restreguem un all, la suquem amb el tomacó i la fiquem en el plat.
Seguidament, netegem l'arengada, l'hi traiem el cap i les tripes, l'emboliquem amb dues fulles de paper de diari, la fiquem en el marc d'una porta, tanquem la porta, i tot seguit ja podrem treure les escates amb facilitat, i tot seguit l'esqueixem
Un cop esqueixada, la repartim pel damunt de la torrada juntament amb les rodantxes de ceba tendra.
Ja per acabar el plat, ho reguem tot plegat amb força oli d'oliva i jan ho podrem servir a taula.

40min

Notes

Farem tantes espardenyes com persones seguin a taula.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2672 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!