Peus de porc farcits de gambes
Ingredients
- 4 peus de porc bullits i desosats
- 1 got de vi blanc
- 1 ceba mitjana
- 2 grans d’alls
- 1 tomàquet mitjà
- Pebre negre
- 300gr de bolets
- 50gr de fuà d’ànec
- 20gr de mantega
4 racions
Elaboració
S’agafen els bolets tallats ben petits i els posem en una paella juntament amb el fuà i la mantega uns 10 minuts.
Els repartim per sobre de mig peu i tapem amb l’altre mig.
Ho emboliquem amb paper film i agafant-l'ho de les puntes, ho emboliquem bé.
Es posa al congelador i 30min abans de servir ho traiem per poder-ho tallar bé.
30min
Notes
Es pot fer una vinagreta al gust, per posar-ho per sobre.
IMPORTANT: es talla com si fos embotit. Un cop tallat i posada la vinagreta, queda molt bé i molt bo.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3759 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.