Peus de porc farcits de gambes

Ingredients

  • 4 peus de porc bullits i desosats
  • 1 got de vi blanc
  • 1 ceba mitjana
  • 2 grans d’alls
  • 1 tomàquet mitjà
  • Pebre negre
  • 300gr de bolets
  • 50gr de fuà d’ànec
  • 20gr de mantega

4 racions

Elaboració

S’agafen els bolets tallats ben petits i els posem en una paella juntament amb el fuà i la mantega uns 10 minuts.
Els repartim per sobre de mig peu i tapem amb l’altre mig.
Ho emboliquem amb paper film i agafant-l'ho de les puntes, ho emboliquem bé.
Es posa al congelador i 30min abans de servir ho traiem per poder-ho tallar bé.

30min

Notes

Es pot fer una vinagreta al gust, per posar-ho per sobre.
IMPORTANT: es talla com si fos embotit. Un cop tallat i posada la vinagreta, queda molt bé i molt bo.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1719 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!