Rap al All Cremat
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 6 cues de rap
- 12 grans d’all.
- 1 llesca de pa rodó.
- 200gr de fetge de rap.
- Julivert.
- 1 cullereta de nyora.
- ½ got de vi blanc.
- 1 ou dur.
- Fumet fet amb les restes del rap i peix de roca.
6 racions
Elaboració
Preparació:
Primer cal fregir els alls fins que quedin semi daurats. Llavors en el mateix oli, fregir el pa, el fetge i el julivert tot junt.
Un cop daurat, triturar-ho tot amb la batedora amb el fumet, la nyora, l’ou dur i el got de vi blanc.
En una cassola posar les patates esqueixades i cobrir-ho amb el fumet.
Quan estiguin les patates a mig coure, s'afegeix la picada i quan falti poc perquè les patates siguin cuites, afegir les cues de rap.
1h

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4210 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
En aquesta web veig que l'autora de la recepta i de la fotografia no és pas en Joan....
I un altre https://www.coopathome.ch/de/rezepte/gefuelltes-pouletbruestli/rc/75/r/13420
Aquesta també em sona de recepta. Fins hi tot la imatge és la mateixa....
Aquesta recepta em sona. Casualitat? A veure si li trobeu la semblança. https://rezepte.lemenu.ch/recipes/LM201710_64
Moltes gràcies Joan. Estic molt agraïda. Tant de bo i hagués més gent com tu. Tinc 75 anys, i a la meva època no...