Verats a l'all cremat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Sis verats de mida mitjana
  • Cinc patates de mida mitjana trencades
  • Fumet de peix (el trobareu a les meves receptes)
  • Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
  • Pebre vermell dolç
  • Vi blanc
  • Dotze alls pelats
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis

Elaboració

En una cassola de terrissa gran amb un raig d'oli d'oliva, fregim els alls pelats, fins que estiguin ben daurats, i tot seguit hi afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, una cullerada de pebre vermell dolç, i un got de vi blanc, i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim quatre cullerots de fumet de peix, i deixem que arrenqui el bull durant vint minuts, i tot seguit, afegim les patates trencades (no tallades), i quan les patates comencin a estar cuites, afegim els verats nets i tallats en trossos de tres dits d'ample salpebrats, i deixem que coguin a foc baix, fins que tot el conjunt estigui cuit.
Tot seguit, corregim de sal, deixem que s'acabi de coure cinc minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 10min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

918 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: