Pastís de Truita

Ingredients

  • 2 patates mitjanes.
  • 4 carxofes.
  • 2 cebes de Figueres mitjanes. Cal caramellitzar-la.
  • 150gr de pèsols cuits.
  • Tomàquet fregit amb una mica de pernil tallat petit.
  • 2 carabassons.
  • 2 albergínies.
  • 5 pastanagues.
  • 150gr. De mongetes seques cuites.
  • Aproximadament 15 ous.

8 racions

Elaboració

Cal fregir a foc lent cada verdura per separat. A poc a poc.
Un cop fregida, deixar escórrer molt bé, cada una d’elles per separat. Això ens evitarà que un cop muntem el pastís, faci suc.
Un cop tenim les verdures a punt i escorregudes, començarem a fer les truites. Podeu batre tots els ous junts i anar afegint a ull.
Les truites han de quedar primes ( podeu veure la imatge ). A la base posar la truita de patates i anem posant la resta per ordre que us he posat els ingredients. Carxofes, ceba, pèsols, etc
Un cop muntat el pastís de truita, el podeu decorar com més us agradi. També es pot cobrir amb tomàquet sofregit o maionesa.
Els atrevits/es podeu fregir al mateix temps diferents verdures en dues paelles per guanyar temps.

2h

Notes

Aquesta és una recepta que faig molt en festes. Cal tenir paciència i temps, però el resultat final val la pena ! Tant per ho bona que queda, com per el que llueix un cop a taula.


Recepta de cuina de Pastís de Truita

Pastís de Truita

Recepta de cuina de Pastís de Truita

Pastís de Truita 2

Recepta de cuina de Pastís de Truita

Preparació Pastís

Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7598 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: