Pastís de Truita

Ingredients

  • 2 patates mitjanes.
  • 4 carxofes.
  • 2 cebes de Figueres mitjanes. Cal caramellitzar-la.
  • 150gr de pèsols cuits.
  • Tomàquet fregit amb una mica de pernil tallat petit.
  • 2 carabassons.
  • 2 albergínies.
  • 5 pastanagues.
  • 150gr. De mongetes seques cuites.
  • Aproximadament 15 ous.

8 racions

Elaboració

Aquesta és una recepta que faig molt en festes. Cal tenir paciència i temps, però el resultat final val la pena ! Tant per ho bona que queda, com per el que llueix un cop a taula.
Cal fregir a foc lent cada verdura per separat. A poc a poc.
Un cop fregida, deixar escórrer molt bé, cada una d’elles per separat. Això ens evitarà que un cop muntem el pastís, faci suc.
Un cop tenim les verdures a punt i escorregudes, començarem a fer les truites. Podeu batre tots els ous junts i anar afegint a ull.
Les truites han de quedar primes ( podeu veure la imatge ). A la base posar la truita de patates i anem posant la resta per ordre que us he posat els ingredients. Carxofes, ceba, pèsols, etc
Un cop muntat el pastís de truita, el podeu decorar com més us agradi. També es pot cobrir amb tomàquet sofregit o maionesa.
Els atrevits/es podeu fregir al mateix temps diferents verdures en dues paelles per guanyar temps.
Bon profit !!

2h


Recepta de cuina de Pastís de Truita

Pastís de Truita
per Montserrat Reixach Moner

Recepta de cuina de Pastís de Truita

Pastís de Truita 2
per Montserrat Reixach Moner

Recepta de cuina de Pastís de Truita

Preparació Pastís
per Montserrat Reixach Moner

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3076 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!