PastĂ­s de Truita

Categoria:
Tipus de plat:
EstaciĂł:
Dificultat: Mitjana

ValoraciĂł: **** 4/5 (2 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 2 patates mitjanes.
  • 4 carxofes.
  • 2 cebes de Figueres mitjanes. Cal caramellitzar-la.
  • 150gr de pèsols cuits.
  • TomĂ quet fregit amb una mica de pernil tallat petit.
  • 2 carabassons.
  • 2 albergĂ­nies.
  • 5 pastanagues.
  • 150gr. De mongetes seques cuites.
  • Aproximadament 15 ous.

8 racions

ElaboraciĂł

Aquesta Ês una recepta que faig molt en festes. Cal tenir paciència i temps, però el resultat final val la pena ! Tant per ho bona que queda, com per el que llueix un cop a taula.
Cal fregir a foc lent cada verdura per separat. A poc a poc.
Un cop fregida, deixar escórrer molt bé, cada una d’elles per separat. Això ens evitarà que un cop muntem el pastís, faci suc.
Un cop tenim les verdures a punt i escorregudes, començarem a fer les truites. Podeu batre tots els ous junts i anar afegint a ull.
Les truites han de quedar primes ( podeu veure la imatge ). A la base posar la truita de patates i anem posant la resta per ordre que us he posat els ingredients. Carxofes, ceba, pèsols, etc
Un cop muntat el pastĂ­s de truita, el podeu decorar com mĂŠs us agradi. TambĂŠ es pot cobrir amb tomĂ quet sofregit o maionesa.
Els atrevits/es podeu fregir al mateix temps diferents verdures en dues paelles per guanyar temps.
Bon profit !!

2h


Recepta de cuina de PastĂ­s de Truita

PastĂ­s de Truita
per Montserrat Reixach Moner

Recepta de cuina de PastĂ­s de Truita

PastĂ­s de Truita 2
per Montserrat Reixach Moner

Recepta de cuina de PastĂ­s de Truita

PreparaciĂł PastĂ­s
per Montserrat Reixach Moner

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxida a: PastĂ­s de Truita

Enllaça aquesta recepta:

2915 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!