Ous remenats amb calçots i bacallà
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Remenat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- La part blanca de sis calçots
- Sis ous batuts
- 400 grams de bacallà esqueixat,( dessalat)
- Oli d'oliva
- Julivert fresc, molt picolat
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una espàtula de fusta
Un batedor de varetes
Quatre cassoletes de terrissa individuals
Elaboració
En una paella gran amb un raig d'oli, fregim els calçots o les cebes tendres, tallats a juliana molt prima. Quan és mig fregida, afegim el bacallà ben esmicolat i deixem que cogui una estona, tot plegat.
Seguidament, batem els ous amb molt poca sal, i ho afegim a la paella tot remenant amb l'ajud de l'espàtula de fusta, fins que tot el conjunt sigui ben quallat, i ja el podrem repartir en les cassoletes individuals.
En el moment de treure-ho a taula, espolsarem amb una mica de julivert molt picolat pel damunt, i hi posarem un plat a sota de la cassoleta, perquè no cremi.
40min
Notes
Aquesta recepta també la podem fer amb cebes tendres, si no és temps de calçots.
Etiquetes:
La cuina del calçot
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1206 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...