Ous remenats amb calçots i bacallà
												Categoria: 
						
						 Ous i làctics
 
						Ous i làctics
						
						
						
						Tipus de plat: Remenat
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- La part blanca de sis calçots
- Sis ous batuts
- 400 grams de bacallà esqueixat,( dessalat)
- Oli d'oliva
- Julivert fresc, molt picolat
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una espàtula de fusta
Un batedor de varetes
Quatre cassoletes de terrissa individuals
Elaboració
							En una paella gran amb un raig d'oli, fregim els calçots o les cebes tendres, tallats a juliana molt prima. Quan és mig fregida, afegim el bacallà ben esmicolat i deixem que cogui una estona, tot plegat.
Seguidament, batem els ous amb molt poca sal, i ho afegim a la paella tot remenant amb l'ajud de l'espàtula de fusta, fins que tot el conjunt sigui ben quallat, i ja el podrem repartir en les cassoletes individuals.
En el moment de treure-ho a taula, espolsarem amb una mica de julivert molt picolat pel damunt, i hi posarem un plat a sota de la cassoleta, perquè no cremi.
														
 40min
  40min 
Notes
Aquesta recepta també la podem fer amb cebes tendres, si no és temps de calçots.
 Etiquetes: 
						La cuina del calçot
 
						Etiquetes: 
						La cuina del calçot  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 1857 visites.
 1857 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Bunyols
 Bunyols 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram