Ous remenats amb calçots i bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • La part blanca de sis calçots
  • Sis ous batuts
  • 400 grams de bacallà esqueixat,( dessalat)
  • Oli d'oliva
  • Julivert fresc, molt picolat

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una espàtula de fusta
Un batedor de varetes
Quatre cassoletes de terrissa individuals

Elaboració

En una paella gran amb un raig d'oli, fregim els calçots o les cebes tendres, tallats a juliana molt prima. Quan és mig fregida, afegim el bacallà ben esmicolat i deixem que cogui una estona, tot plegat.
Seguidament, batem els ous amb molt poca sal, i ho afegim a la paella tot remenant amb l'ajud de l'espàtula de fusta, fins que tot el conjunt sigui ben quallat, i ja el podrem repartir en les cassoletes individuals.
En el moment de treure-ho a taula, espolsarem amb una mica de julivert molt picolat pel damunt, i hi posarem un plat a sota de la cassoleta, perquè no cremi.

40min

Notes

Aquesta recepta també la podem fer amb cebes tendres, si no és temps de calçots.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

856 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!