Cuixa de Pollastre amb Herbes Provençals

Ingredients

  • Dues cuixes de pollastre obertes
  • Herbes Provençals (espècie que trobaràs al Mercadona)
  • Oli
  • Sal

2 racions

Elaboració

Posa les cuixes en una paella amb una mica d'oli calent a foc lent.
Posa-li sal i empolvora amb les herbes generosament.
Tapa i dóna-li la volta de tant en tant fins que quedin daurades.
Queden hiper bones.

30min

Notes

Com a segon plat és bo i ràpid.
Es fa mentre prepares unes mongetes tendres amb patates i una amanida.
Per exemple.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1369 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: