Pizza de pagès

De vegades pot solucionar un sopar quan se t'han acabat les idees. És un plat ràpid de fer malgrat sembli complicat doncs es poden preparar els ingredients de manera simultania i és una altra manera també de menjar verdura que agrada a tothom.

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 4 torrades de pa integral. Pot ser també pa blanc.
  • 3 tomates madures. Poden ser aquelles tomates d'amanir que han quedat tobes dins la nevera.
  • un carbassó.
  • una bandeja de champinyons.
  • Formatge ratllat. El que tingueu.
  • oli verge d'oliva
  • Un polssin de sal
  • Un polssin de sucre
  • Orenga en fulla.

2 racions

Elaboració

Primer preparem la salsa de tomata, ratllant les tomates que tinguem a la nevera, i coguent-la amb una paella normal afegint un raig d'oli verge d'oliva i una mica de sal, una mica de sucre i una mica de pebre.
Mentre s'està coguent la salsa, netegem el carbassó, el tallem a rodelles d'uns 5 mm de gruix aprox i els passem per la planxa. També farem el mateix amb el champinyons: els netejarem, els tallarem a làmines i els passarem per la planxa. La verdura ha de quedar marcada i ha de tenir amb una mica de color, llavors és senyal que està cuita però no seca.
Posem el forn a escalfar a màxima potència per la part superior.
Posem les llesques de pa a la torredora. Una vegada torrades les col•loquem en una bandeja d'anar al forn i amb una cullera cubrim les torrades amb la salsa de tomata que prèviament l'haurem passat per la batadora per deixar-la ben fina, llavors posem la capa de verdures i ho acabem amb el formatge ratllat i un posin d'orenga.
Seguidament col•loquem la bandeja al forn i esperem que el formatge ratllat quedi torradet. 3 min. Aprox
Cal menjar-les ben calentes sortides del forn.

30min

Notes

Jo les acompanyo amb una cervesa negra ben fresca


Recepta de cuina de Pizza de pagès

Afegim la salsa de tomata

Recepta de cuina de Pizza de pagès

Afegim la capa de verdures

Recepta de cuina de Pizza de pagès

Sortides del forn

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3809 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: