Verdures al forn

Un plat senzill i ràpid de fer per a un manú diari. Especialment per nens que els hi costa menjar verdura.

Ingredients

  • 2 patates
  • 1 esvergínia
  • 1 carbassó
  • Raig d’oli d’oliva
  • Polsim de sal i pebre
  • 100g de formatge de cabra
  • Polsim de cúrcuma i nou moscada.

2 racions

Elaboració

Tallem les verdures a làmines 1/2 cm i les col·loquem en una safata per anar al forn per capes de baix a d’alt: patata, esvergínia i carbassó. Afegim un raig d’oli d’oliva, sal i pebre i posem la safata al forn.
Quan el carbassó es vegi cuit, treguem la plata i cobrim les verdures amb formatge ratllat un polsim de cúrcuma i nou moscada.
Tornem a posar la safata al forn i deixem que el formatge es torri.

35min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3973 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: