Verdures al forn
Un plat senzill i ràpid de fer per a un manú diari. Especialment per nens que els hi costa menjar verdura.
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Dumplings
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 2 patates
- 1 esvergínia
- 1 carbassó
- Raig d’oli d’oliva
- Polsim de sal i pebre
- 100g de formatge de cabra
- Polsim de cúrcuma i nou moscada.
2 racions
Elaboració
Tallem les verdures a làmines 1/2 cm i les col·loquem en una safata per anar al forn per capes de baix a d’alt: patata, esvergínia i carbassó. Afegim un raig d’oli d’oliva, sal i pebre i posem la safata al forn.
Quan el carbassó es vegi cuit, treguem la plata i cobrim les verdures amb formatge ratllat un polsim de cúrcuma i nou moscada.
Tornem a posar la safata al forn i deixem que el formatge es torri.
35min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2318 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gràcies per la sugerència . Ho provaré .
Moltes gràcies Qim. Ara ho miro.
Moltes agraït Quim, gràcies per la teva amistat. Sens dubte que probaré de fer la teva salsa doncs estic segur que estarà...
Molt agraït Rosa, un petó ben fort malgrat el COVID. No em considero cap xef ni molt menys només tinc ja una edat i he...
Heu d'esperar unes 24 hores com a mínim perquè quedin ben marinades les anxoves