Crema de carabassa

Exquisita per a sopars d’hivern i molt senzilla de fer

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 1/2 carabassa
  • 2 pastanagues
  • 2 cebes de Figueres
  • 2 dents d’all
  • 1 cullerada de sucre integral
  • Un polsim de sal, un polsim de pebre negre i un polsim de pebre vermell dolç fumat
  • Un raig d’oli d’oliva i un raig d’oli de gira-sol
  • 1,5l d’aigua mineral

8 racions

Utensilis

Es pot fer amb una olla convencional o de pressió només canvia el temps de cocció .

Elaboració

Ratllem les cebes dins una olla i les dorem amb una mica d’oli de gira-sol, un polsim de pebre i una cullerada de sucre integral de canya. A part tallem a làmines fines l’all i en una paella petita el rosegem amb oli d’oliva i ho afegim a la ceba quan aquesta també estigui dorada. Afegim l’aigua, la carabassa i les pastenagues que prèviament haurem pelat i tallat a daus. Ho deixem bullir 30 minuts. Salem i afegim un polsim de pebre vermell dolç fumat i ho passem per la batadora fins que ens quedi una barreja fina. La consistència ha de ser de crema. Si ens queda massa espessa només cal afegir una mica més d’aigua.

45min

Notes

No cal afegir res a aquesta sopa, és perfecte prendre-la sola. Però si es vol s’hi pot afegir trocets de pa torrat que ja venen preparats o trocets de formatge Roquefort


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4198 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Beppa Casas diu:
Efectivament, és un plat deliciós i senzill de fer. I hauria de seguir essent senzill... Per què fer servir oli de girasol (baixa qualitat). Per què posar sucre de canya? Després caldrà salar-ho més!. Fem-ho senzill? Olla amb OVE, sofregir ceba a trossos. Afegir carbassa, aigua i condiments. Coure i triturar. Salut!
Alex Coll i Casellas diu:
Gràcies per la sugerència . Ho provaré .

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: