Crema de carabassa

Exquisita per a sopars d’hivern i molt senzilla de fer

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 1/2 carabassa
  • 2 pastanagues
  • 2 cebes de Figueres
  • 2 dents d’all
  • 1 cullerada de sucre integral
  • Un polsim de sal, un polsim de pebre negre i un polsim de pebre vermell dolç fumat
  • Un raig d’oli d’oliva i un raig d’oli de gira-sol
  • 1,5l d’aigua mineral

8 racions

Utensilis

Es pot fer amb una olla convencional o de pressió només canvia el temps de cocció .

Elaboració

Ratllem les cebes dins una olla i les dorem amb una mica d’oli de gira-sol, un polsim de pebre i una cullerada de sucre integral de canya. A part tallem a làmines fines l’all i en una paella petita el rosegem amb oli d’oliva i ho afegim a la ceba quan aquesta també estigui dorada. Afegim l’aigua, la carabassa i les pastenagues que prèviament haurem pelat i tallat a daus. Ho deixem bullir 30 minuts. Salem i afegim un polsim de pebre vermell dolç fumat i ho passem per la batadora fins que ens quedi una barreja fina. La consistència ha de ser de crema. Si ens queda massa espessa només cal afegir una mica més d’aigua.

45min

Notes

No cal afegir res a aquesta sopa, és perfecte prendre-la sola. Però si es vol s’hi pot afegir trocets de pa torrat que ja venen preparats o trocets de formatge Roquefort


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

530 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: