Truita de calçots

Quan s’acaba la calçotada que hem preparat sempre solen quedar calçots que han sobrat. Una manera de aprofitar-los és consumir-los amb truita.

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Una dotzena de calçots
  • 1/2 dotzena d’ous de pagès
  • 100 g de formatge Permesà
  • Un raig d’oli
  • Un polsim de sal i un polsim de pebre

3 racions

Elaboració

Treurem la pell dels calçots i els tallem a rodelles per marcar-los amb una paella amb un raig d’oli per eliminar el tacte fibrós i potenciar-li una mica el gust.
En un vol batarem els ous i afegirem la sal i el pebre, els troços de parmesà i els calçots.
En una paella antiadherent hi tombarem un raig d’oli d’oliva i l’escalfaren abans d’abocar la barreja.
Deixarem coure a mig foc i tapat amb una tapadora fins que la truita cualli del tot. Aleshores la girarem i la deixarem 2 minuts més perquè agafi color.

30min

Notes

Es pot servir amb una maionesa feta amb dos ous de pagès, 1/2 grill d’all i oli de gira-sol .


Recepta de cuina de Truita de calçots

Truita de calçots

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2600 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: