Torrada amb pa de cúrcuma, pebrot escalivat i anxoves de l’Escala
Aquesta menja no és cap recepta però es mereix publicar-la perquè és un petit ple culinari que a l’estiu pot ser un complement d’un dinar o d’un sopar o fins i tot un plat.
												Categoria: 
						
						 Amanides i plats freds
 
						Amanides i plats freds
						
						
						
						Tipus de plat: Aperitiu
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  estiu
 estiu 
													Dificultat: Inexperts
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 8 Llesques de pa de cúrcuma
- 1 Pebrot vermell escalivat
- 1 pot d’anxoves de l’Escala en conserva d’oli d’oliva
- Un raig d’oli d’oliva verge extra
 2 racions
 2 racions
Elaboració
							Es netegen els pabrots i en una plata per anar al forn s’unta amb oli perquè no s’enganyin. Cal aprofitar el consum del forn per fer-ne uns quans pebrots i conservar-los per exemple amb oli.
Es posa la plata al forn a temperatura màxima durant 20/30 minuts. Cal vigilar la cocció fins que la pell dels pebrots comenci a ennegrir-se això és senyal que ja estan escalivats. Una vegada cuits cal netjar-los i pelar-los. També es poden comprar fets al súper i són iguals de bons.
Es torra el pa en una torradora normal i es preparen les torradetes amb la resta d’ingredients.
														
 45min
  45min 
Notes
La millor manera de menjar-ho és acompanyat d’un vi blanc o una cervesa i d’un amic o d’una amiga, en una taula davant el mar
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 1527 visites.
 1527 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Carns
 Carns Postres i dolços
 Postres i dolços Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Pasta
 Pasta 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  Altres
 Altres 
 





 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram