Conill a la pagesa
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un conill trossejat
- Sofregit de tomàquet
- Brou de pollastre casolà
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Ví blanc
- Conyac
- Una ceba picada
- Tres alls pelats
- Pa fregit
- Julivert
- Ametlles torrades
- Xocolata en pols
- Mig fetge del conill, fregit
- Dues fulles de llorer
4 racions
Elaboració
En una cassola de terrisa, sofregim el conill. Seguidament afegim: la ceba picada, els alls, el llorer i el tomàquet. Quan és mig cuit, afegim un raig de ví blanc, dos cullerots de brou de pòllastre i conyac.
A part, fem una picada amb: ametlles torrades, un all, pa fregit, xocolata en pols, julivert i el fetge del conill. Seguidament, ho afegim a la cassola amb el conill, deixem que faci xup-xup fins que tot el conjunt estigui cuit, i ja estarà llest per servir.
40min
Etiquetes:
La meva cuina amb conill
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3214 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.