Espinacs saltats amb mongetes del ganxet i cansalada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 800 grams d'espinacs (naturals o congelats)
  • Aigua
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • 600 grams de mongetes del ganxet cuites
  • Oli d'oliva
  • Vuit alls aixafats amb pell
  • Sis talls de cansalada de panxeta tallats a trossos una mica gruixuts

5 racions

Utensilis

Un wok gran
Una safata gran de porcellana blanca
Un cassó gran
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en un cassó gran amb aigua i un polsim de sal, bullim els espinacs fins que estiguin al "dente" i els reservem.
Seguidament, en un wok amb un raig d'oli d'oliva, fregim : els alls i la cansalada.
Quan tot plegat és ben fregit, afegim les mongetes i la cansalada, i tot seguit afegim els espinacs picolats amb l'ajud d'un ganivet, i deixem que cogui tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem posar a la safata de porcellana i ho servirem a taula.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1115 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!