Espinacs saltats amb mongetes del ganxet i cansalada
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Remenat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 grams d'espinacs (naturals o congelats)
- Aigua
- Sal
- Pebre negre en pols
- 600 grams de mongetes del ganxet cuites
- Oli d'oliva
- Vuit alls aixafats amb pell
- Sis talls de cansalada de panxeta tallats a trossos una mica gruixuts
5 racions
Utensilis
Un wok gran
Una safata gran de porcellana blanca
Un cassó gran
Una escorredora
Elaboració
Primerament, en un cassó gran amb aigua i un polsim de sal, bullim els espinacs fins que estiguin al "dente" i els reservem.
Seguidament, en un wok amb un raig d'oli d'oliva, fregim : els alls i la cansalada.
Quan tot plegat és ben fregit, afegim les mongetes i la cansalada, i tot seguit afegim els espinacs picolats amb l'ajud d'un ganivet, i deixem que cogui tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem posar a la safata de porcellana i ho servirem a taula.
1h
Etiquetes: Cuina d'hivern La cuina de les verdures Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2613 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.