Espàrrecs verds saltats amb pernil d'ànec i ou ferrat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un manat d'espàrrecs verds de cultiu
  • Un sobre de pernil d'ànec curat
  • Un ou
  • Oli d'oliva
  • Una ceba tendre
  • Sal
  • Pebre negre en pols

1 racions

Utensilis

Una paella gran
Una paella petita
Un plat pla gran
Una espàtula metàl·lica plana

Elaboració

Primerament, tallem els espàrrecs en trossos regulars i els saltem en una paella amb un raig d'oli i la ceba picolada.
Quan tot el conjunt ja és ben fregit, ho posem en el centre del plat, tot fent una muntanya.
Seguidament, rodegem aquesta muntanya amb els talls de pernil d'ànec, i al cap d'amunt, fiquem un ou ferrat, i ja ho podrem servir a taula.

40min

Notes

Farem tants plats com persones seguin a taula.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1889 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: