Cuetes de bacallà fregit amb fesolets saltats i tomàquets fregits

Ingredients

  • Vuit cuetes de bacallà mitjanes
  • Farina
  • Oli d'oliva
  • 200 grams de fesolets
  • Dos tomàquets vermells
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Una branc d'api
  • Mitja ceba pelada
  • Aigua

4 racions

Utensilis

Una safata de porcellana blanca rectangular
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Un cassó gran

Elaboració

Primerament, coem els fesolets com explico a la meva recepta "fesolets amb rostillons de cansalada".
Un cop cuits, els escorrem i els saltem en una paella amb un rajolí d'oli d'oliva, i els reservem.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim les cuetes de bacallà enfarinades fins que estàn daurades i les reservem. En la mateixa paella, fregim els tomàquets tallats en dues meitats amb un polsim de sal i pebre negre i els reservem.
A continuació, fem un llit a la safata de porcellana amb els fesolets, repartim pel damunt les cuetes de bacallà fregides i les meitats de tomàquets, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta, l'hi agradaba molt al meu pare (e.p.d.) per esmorzar.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1347 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!