Cuetes de bacallà fregit amb fesolets saltats i tomàquets fregits
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						Tipus de plat: Tempura
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- Vuit cuetes de bacallà mitjanes
- Farina
- Oli d'oliva
- 200 grams de fesolets cuits a casa ![Anar a veure la recepta [Veure recepta]](icons/external_link.png) 
- Dos tomàquets vermells
- Sal
- Pebre negre en pols
- Una branc d'api
- Mitja ceba pelada
- Aigua
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Una safata de porcellana blanca rectangular
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Un cassó gran
Elaboració
							Primerament, coem els fesolets com explico a la meva recepta fesolets cuits a casa.
Un cop cuits, els escorrem i els saltem en una paella amb un rajolí d'oli d'oliva, i els reservem.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim les cuetes de bacallà enfarinades fins que estan daurades i les reservem. En la mateixa paella, fregim els tomàquets tallats en dues meitats amb un pessic de sal i pebre negre i i un cop fregits, els reservem.
A continuació, fem un llit a la safata de porcellana amb els fesolets, repartim pel damunt les cuetes de bacallà fregides i les meitats de tomàquets, i ja ho podem servir a taula.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						Cuina de tardor  Esmorzars de forquilla
 
						Etiquetes: 
						Cuina de tardor  Esmorzars de forquilla  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3680 visites.
 3680 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  
  Bunyols
 Bunyols 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram