Cuetes de bacallà fregit amb fesolets saltats i tomàquets fregits

Ingredients

  • Vuit cuetes de bacallà mitjanes
  • Farina
  • Oli d'oliva
  • 200 grams de fesolets cuits a casa [Veure recepta]
  • Dos tomàquets vermells
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Una branc d'api
  • Mitja ceba pelada
  • Aigua

4 racions

Utensilis

Una safata de porcellana blanca rectangular
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Un cassó gran

Elaboració

Primerament, coem els fesolets com explico a la meva recepta fesolets cuits a casa.
Un cop cuits, els escorrem i els saltem en una paella amb un rajolí d'oli d'oliva, i els reservem.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim les cuetes de bacallà enfarinades fins que estan daurades i les reservem. En la mateixa paella, fregim els tomàquets tallats en dues meitats amb un pessic de sal i pebre negre i i un cop fregits, els reservem.
A continuació, fem un llit a la safata de porcellana amb els fesolets, repartim pel damunt les cuetes de bacallà fregides i les meitats de tomàquets, i ja ho podem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3680 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: