Bolets saltats al pebre verd

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 grams de barreja de bolets (poden ser en conserva)
  • Salsa al pebre verd (Veure)
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Julivert picolat
  • Conyac

2 racions

Utensilis

Dues paelles grans
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, fem la salsa al pebre verd com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, posem la barreja de bolets salpebrats en una paella amb un raig d'oli d'oliva, i els saltem fins que hagin deixat anar la seva aigua, hi afegim mig got de conyac, els flamegem, i tot seguit els afegim a la paella amb la salsa de pebre verd, els hi donem unes voltes, deixem que coguin uns dotze minuts.
Els repartim en dos plats grans, els espolsem amb el julivert picolat, i ja els podem servir a taula.

45min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

454 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!