Bolets saltats al pebre verd

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 grams de barreja de bolets (poden ser en conserva de pot de vidre)
  • Salsa al pebre verd [Veure recepta]
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Julivert picolat
  • Conyac

2 racions

Utensilis

Dues paelles grans
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, fem la salsa al pebre verd com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, posem la barreja de bolets salpebrats en una paella amb un raig d'oli d'oliva, i els saltem fins que hagin deixat anar la seva aigua, hi afegim mig got de conyac, els flamegem, i tot seguit els afegim a la paella amb la salsa de pebre verd, els hi donem unes voltes, i deixem que coguin durant uns dotze minuts.
Tot seguit, els repartim en dos plats grans, els espolsem amb el julivert picolat, i ja els podem servir a taula.

45min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1927 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: