Bolets saltats al pebre verd
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de barreja de bolets (poden ser en conserva de pot de vidre)
- Salsa al pebre verd
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Julivert picolat
- Conyac
2 racions
Utensilis
Dues paelles grans
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, fem la salsa al pebre verd com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, posem la barreja de bolets salpebrats en una paella amb un raig d'oli d'oliva, i els saltem fins que hagin deixat anar la seva aigua, hi afegim mig got de conyac, els flamegem, i tot seguit els afegim a la paella amb la salsa de pebre verd, els hi donem unes voltes, i deixem que coguin durant uns dotze minuts.
Tot seguit, els repartim en dos plats grans, els espolsem amb el julivert picolat, i ja els podem servir a taula.
45min
Etiquetes: La cuina dels bolets Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1705 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.