Espigalls saltats amb panses i pinyons
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						Tipus de plat: Remenat
						Recepta per wok
						
						
						Estació:  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Un quilo d'espigalls
- 100 grams de pinyons
- 100 grams de panses de corint
- Aigua
- Oli d'oliva
- Una ceba grossa picada
- Sal
- Un brot de julivert
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Un wok
Un cassó mitjà
Una cassola fonda
Una escorredora
Un colador fi
Elaboració
							Primerament, netegem els espigalls i els posem a coure en una cassola fonda amb aigua, sal, i un brot de julivert, i quan estiguin cuits en el seu punt, els escorrem i els reservem.
A part, en un cassó amb aigua, escaldem durant cinc minuts, els pinyons i les panses, i els reservem.
Seguidament, en un wok amb un raig d'oli d'oliva, fregim la ceba tallada a la brunesa, fins que estigui transparent i tot seguit hi afegim els espigalls picats una mica amb el ganivet, hi afegim els pinyons i les panses, corregim de sal, i ho anem saltant amb el mateix wok, fins que tot el conjunt ja estigui cuit al nostre gust, i ja ho podrem repartir en quatre plats fondos, i ho servirem a taula.
														
 1h
 1h 
 Etiquetes: 
						La cuina dels espigalls
 
						Etiquetes: 
						La cuina dels espigalls  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2531 visites.
 2531 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Altres
 Altres 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Postres i dolços
 Postres i dolços 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Pasta
 Pasta
 Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram