Espàrrecs verds saltats amb cansalada i ou a la romana

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 15 espàrrecs verds de cultiu
  • Un ou a la romana (el trobareu a les meves receptes)
  • Tres talls de cansalada fumada
  • Oli d'oliva
  • Aigua
  • Sal
  • Un brot de julivert
  • Mitja ceba picolada

1 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una paella gran
Una aranya de filferro
Un plat gran de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, fem l'ou a la romana com explico a la meva recepta i el reservem.
A part, en un cassó amb : aigua, sal i un brot de julivert, escaldem els espàrrecs uns cinc minuts, els traiem, els tallem en dues meitats i els reservem.
Seguidament, en una paella amb un rajolí d'oli d'oliva, sofregim la ceba i la cansalada tallada a trossos menuts. Tot seguit, afegim els espàrrecs, i els saltem juntament uns cinc minuts amb la ceba i la cansalada, i un cop saltats, els repartim per tota la superfície del plat de porcellana.
Ja per acabar el plat, en el centre fiquem l'ou a la romana, i ja podrem servir-lo a taula.

1h

Notes

Prepararem tants plats com començals hi hagin a taula


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1642 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: