Magre amb pinya
Categoria:
Carns
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Magre
- Pinya en almibar
- Ceba
- Sal
- Farina
- Oli
Elaboració
Us vull presentar la meva recepta de magre am pinya, és molt fàcil i ràpid i surt boníssim.
Heu de contar am 3 talls mitjans de magre per persona una ceba gran per cada 2 persones el suc de un pot de pinya en l'almibar i sal no cal res mes.
Primer de tot s'enfarinen els talls de magre i es passen per la paella fins estar mig cuits llavors s'aparten en un plat apart amb una mica de paper de cuina per reduir l'excés d'oli, en un altre cassola posem les cebes rallades, és important rallar la ceba per la salsa, mai ficar-la tallada o en daus perquè no quedaria be, dons posem la ceba i la remenem fins que es faci rosseta li posem sal i quan esta rossa li tirem l'almibar de la pinya i ho corregim de sal, seguidament hi posem el magre la salsa estarà molt clara però la farina del magre la farà espessir, esperarem uns minuts fins que la carn s'acabi de fer del tot i així es mesclin els sabors i ja ho tindrem.
Al final podrem servir la carn am un rodanxa de pinya passada una mica per la paella però això ja va a gustos.
30min
Notes
També es pot fer amb llom o cap de llom o alguna carn magra.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1971 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.