Pollastre al cava

Ingredients

  • 1 pollastre tallat
  • 2 cebes
  • 2 alls
  • 250 ml de cava
  • Prunes i pinyons al gust

4 racions

Elaboració

Primer daurarem el pollastre.
Quan estigui daurat l'apartarem i am el mateix oli hi posem la ceba tallada en juliana, quan la ceba està cuita hi afegim els pinyons i els alls, i seguidament hi tirem el cava i hi posarem el pollastre i les prunes perquè es mesclin els sabors m'entres el cava es redueix.
Ho deixarem a foc moderat uns 20 minuts fins que el pollastre estigui cuit.

30min

Notes

Es senzill de fer i es un plat molt elegant queda fantàstic en les celebracions.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4526 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amiga Meritxell, quan fem receptes tant amb cava com cervesa, al ser begudes que porten gas en la seva composició, no acostumen a reduir, peró si que, degut al carboni que porten, deixen les viandes com per exemple el pollastre, més tendre i saboros. Rep una salutació. Quim Lleonart.
Estel Bassó diu:
Bones, a mi aquesta recepta m'agrada bastant.
A mes hi solo afegir pastanaga rn rl moment de posar-hi la ceba.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!