Albarginies amb salsa

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 albergínies
  • 1 ceba mitjana
  • 1got petit de vi blanc
  • 1fulla de llorer
  • 3 cullerades d'oli
  • 1 cullerada de farina
  • Aigua

Picada:

  • 2 grans d'all
  • Avellanes, pinyons, ametlles i julivert

4 racions

Utensilis

1bol
gabinet,cullera
morter
1cassola
1plat

Elaboració

Tallar les albergínies en 4 trossos sense tallar-les del tot, es passen per farina, a la cassola i posem l'oli i posem les albergínies i les fem a mig fregir, es trauen i amb el mateix oli fregim la ceba, que tallarem ben petita.
Quan es rosa posem la fulla de llorer i les albergínies es posen cobertes d'aigua
i el vi.
Als 10 minuts posa la picada es deixa 10 minuts mes i es trau.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1247 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: