Musclos a la Marinera
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Facil
Ingredients
- 2 kg. De musclos
- 3 cebetes
- 1 fulla de llorer
- 1 got de vi blanc
- 4 grans d'all
- 1 cullerada de farina
- Julivert picat
- 3 cullerades d'oli
4 racions
Utensilis
Una cassola
Elaboració
Netejar els musclos i deijar a part ,posar el oli ala cassola es posen les cebetes tallades ben fines,
picar els alls i afegirlos a la ceba,cuan es un poc dorat ,afeguir la farina i el llorer mesclar be i
afegiir el vi els musclos tapa la cassola i deijar 5 minust fins que sobrin es tira el julivert picat
es deija un moment i es serveix.
30min
Notes
Es un plat que igual es un entrant que un segon.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3780 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.