Musclos a la Marinera

Ingredients

  • 2 kg. De musclos
  • 3 cebetes
  • 1 fulla de llorer
  • 1 got de vi blanc
  • 4 grans d'all
  • 1 cullerada de farina
  • Julivert picat
  • 3 cullerades d'oli

4 racions

Utensilis

Una cassola

Elaboració

Netejar els musclos i deijar a part ,posar el oli ala cassola es posen les cebetes tallades ben fines,
picar els alls i afegirlos a la ceba,cuan es un poc dorat ,afeguir la farina i el llorer mesclar be i
afegiir el vi els musclos tapa la cassola i deijar 5 minust fins que sobrin es tira el julivert picat
es deija un moment i es serveix.

30min

Notes

Es un plat que igual es un entrant que un segon.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3780 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Esta molt be aquesta recepta , a casa en faig sovint a l´estiu. Nomes que jo l´única cosa que faig servir en aquesta recepta es un gra d´all picat ben fi. M´agradaria que m´en donessis la opinió.
Jordi Bosch Negre diu:
Perdo , volia dir que jo tiro l´all a ultima hora quan falta poc per anar a taula.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: