Cols de Brussel·les estofades amb xixorrites
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 500 grams de xixorrites
- 800 grams de cols de Brussel·les congelades
- Una ceba tendre picolada
- Tres alls aixafats
- Dues fulles de llorer
- Dos cullerots de sofregit de tomàquet
- Oli d'oliva
- Sal
- Aigua
- Un brot de julivert
- Un got de vi blanc
Utensilis
Una cassola de terrissa mitjana
Un cassó gran
Una escorredora
Uns estalvis
Una espàtula de fusta
Elaboració
Primerament, en un cassó amb: aigua, sal i un brot de julivert, bullim les cols de Brussel·les tallades en dues meitats fins que són cuites al "dente" i les reservem un cop escorregudes.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: la ceba picolada, els alls aixafats i el llorer.
Quan tot plegat és ben fregit, afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet, un got de vi i deixem que redueixi. Tot seguit, afegim les xixorrites, les cols de Brussel·les, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns quinze minuts més, abans de servir-ho a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
4min
Etiquetes:
Cuina amb xixorrites La cuina dels estofats
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2615 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.