Cols de Brussel·les estofades amb xixorrites

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 grams de xixorrites
  • 800 grams de cols de Brussel·les congelades
  • Una ceba tendre picolada
  • Tres alls aixafats
  • Dues fulles de llorer
  • Dos cullerots de sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Aigua
  • Un brot de julivert
  • Un got de vi blanc

Utensilis

Una cassola de terrissa mitjana
Un cassó gran
Una escorredora
Uns estalvis
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en un cassó amb: aigua, sal i un brot de julivert, bullim les cols de Brussel·les tallades en dues meitats fins que són cuites al "dente" i les reservem un cop escorregudes.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: la ceba picolada, els alls aixafats i el llorer.
Quan tot plegat és ben fregit, afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet, un got de vi i deixem que redueixi. Tot seguit, afegim les xixorrites, les cols de Brussel·les, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns quinze minuts més, abans de servir-ho a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

4min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1275 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!