Pa torrat amb tomàquet i alvocat

Ingredients

  • Pa de barra integral o de cereals
  • Tomàquets madurs (tomacons dels de penjar)
  • Alvocats
  • Sal ipebre
  • Oli extra verge d’oliva

Utensilis

Torradora o forn

Elaboració

Tallar el pa en llesques d’un centímetre i mig de gruix i posar-les a la torradora. Si n'heu de fer moltes es poden fer al forn.
Mentrestant, tallar els tomàquets per la meitat i ratllar la polpa (sense la pell) en un recipient amb oli, sal i pebre.
Quan les llesques de pa estiguin torrades, posar-les en una safata o plat gran i amb una cullereta distribuir el tomàquet uniformement sobre cada llesca de pa.
Pelar l'alvocat i tallar-lo a tires molt fines o rodanxes i repartir-lo en totes les torrades. Servir amb un rajolinet d’oli d’oliva i un pessic de sal i pebre.

15min

Notes

El motiu de ratllar el tomàquet i no sucar-lo és per poder posar una capa generosa.
Es poden afegir uns quants trosets de parmesà o formatge blau. La torrada serà més gustosa tot i que deixarà de ser light


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6872 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: