Pa torrat amb tomàquet i alvocat

Ingredients

  • Pa de barra integral o de cereals
  • Tomàquets madurs (tomacons dels de penjar)
  • Alvocats
  • Sal ipebre
  • Oli extra verge d’oliva

Utensilis

Torradora o forn

Elaboració

Tallar el pa en llesques d’un centímetre i mig de gruix i posar-les a la torradora. Si n'heu de fer moltes es poden fer al forn.
Mentrestant, tallar els tomàquets per la meitat i ratllar la polpa (sense la pell) en un recipient amb oli, sal i pebre.
Quan les llesques de pa estiguin torrades, posar-les en una safata o plat gran i amb una cullereta distribuir el tomàquet uniformement sobre cada llesca de pa.
Pelar l'alvocat i tallar-lo a tires molt fines o rodanxes i repartir-lo en totes les torrades. Servir amb un rajolinet d’oli d’oliva i un pessic de sal i pebre.

15min

Notes

El motiu de ratllar el tomàquet i no sucar-lo és per poder posar una capa generosa.
Es poden afegir uns quants trosets de parmesà o formatge blau. La torrada serà més gustosa tot i que deixarà de ser light


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2305 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!