Pa torrat amb tomàquet i alvocat
Ingredients
- Pa de barra integral o de cereals
- Tomàquets madurs (tomacons dels de penjar)
- Alvocats
- Sal ipebre
- Oli extra verge d’oliva
Utensilis
Torradora o forn
Elaboració
Tallar el pa en llesques d’un centímetre i mig de gruix i posar-les a la torradora. Si n'heu de fer moltes es poden fer al forn.
Mentrestant, tallar els tomàquets per la meitat i ratllar la polpa (sense la pell) en un recipient amb oli, sal i pebre.
Quan les llesques de pa estiguin torrades, posar-les en una safata o plat gran i amb una cullereta distribuir el tomàquet uniformement sobre cada llesca de pa.
Pelar l'alvocat i tallar-lo a tires molt fines o rodanxes i repartir-lo en totes les torrades. Servir amb un rajolinet d’oli d’oliva i un pessic de sal i pebre.
15min
Notes
El motiu de ratllar el tomàquet i no sucar-lo és per poder posar una capa generosa.
Es poden afegir uns quants trosets de parmesà o formatge blau. La torrada serà més gustosa tot i que deixarà de ser light
Etiquetes:
Aperitiu Berenar Esmorzar
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3351 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola, pots dir-nos quin formatge i la quantitat? Gràcies
Les provaré diumenge. M'agrada que no estiguin fregides
Hola Joana, No, no en porta. Ells utilitzen la farina que diuen "all-purpose flour" que no és res més que la farina...
Marta, si vols pots veure la recepta a lacuinadelabruguers.blogspot.com i si hi ha alguna cosa que no et sembla bé, no...
Hola Marta, M'agrada molt aquest postre ja que és una manera visual de fer menjar fruita als més petits. Voldria...