Melindros per les festes

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dotze melindros
  • Crema pastissera [Veure recepta]
  • Sucre
  • Gelatina de poma

6 racions

Utensilis

Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Un bufador
Un cassó gran
Un pinzell mitjà
Una safata de cartró rectangular amb una blonda
Un full de paper sulfurat
Una espàtula plana metàl·lica
Una mànega pastissera amb un broc llis mitjà

Elaboració

Primerament, farem la crema pastissera com explico a la meva recepta, i un cop feta la deixarem refredar.
Seguidament, posarem els melindros damunt un paper sulfurat amb la part més plana a la part de sobre, omplirem la mànega amb la crema, i al damunt de cada melindro, farem dues ratlles de crema, ho espolsarem amb sucre, i amb el bufador ho cremarem una mica, i tot seguit, en un cassó diluirem una mica de gelatina de poma amb un dit d'aigua, i quan estigui desfeta, pintarem els melindros i amb una espàtula plana, els posarem ben alineats damunt la safata de cartró amb blonda, i ja els tindrem llestos per servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2722 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: