Sardines arrebossades amb persillé sobre llit de carxofes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Deu carxofes de mida grossa
  • Dotze sardines de mida més aviat gran
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Persillé per dotze sardines (la trobareu a les meves receptes)
  • Quatre ous batuts

4 racions

Utensilis

Dues paelles grans
Una safata rectangular gran de porcellana blanca
Una safata metal·lica amb un paper de cuina
Un ganivet filetejador
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament, netegem les sardines, els hi traiem l'espina central i les deixem obertes com un ventall.
Seguidament, les sallem, les passem per ou batut, per la persillé, i les fregim amb oli d'oliva fins que estiguin daurades, i les reservem damunt un paper de cuina, per treure l'exccés d'oli.
Seguidament, traiem les fulles més grosses de les carxofes, els hi tallem la punta, i amb l'ajud d'un ganivet filetejador, les anem tallant a lo llarg en làmines una mica gruixudes.
A continuació, les salem, i les anem fregint en una paella amb oli d'oliva, i a mida que estiguin fregides, les anem posant tot cobrint el fons de la safata de porcellana.
Seguidament, anem posant les sardines damunt el llit de carxofes ben posades, i ja ho tenim a punt per servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2088 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: