Sardines arrebossades amb persillé sobre llit de carxofes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Deu carxofes de mida grossa
  • Dotze sardines de mida més aviat gran
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Persillé per dotze sardines (la trobareu a les meves receptes)
  • Quatre ous batuts

4 racions

Utensilis

Dues paelles grans
Una safata rectangular gran de porcellana blanca
Una safata metal·lica amb un paper de cuina
Un ganivet filetejador
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament, netegem les sardines, els hi traiem l'espina central i les deixem obertes com un ventall.
Seguidament, les sallem, les passem per ou batut, per la persillé, i les fregim amb oli d'oliva fins que estiguin daurades, i les reservem damunt un paper de cuina, per treure l'exccés d'oli.
Seguidament, traiem les fulles més grosses de les carxofes, els hi tallem la punta, i amb l'ajud d'un ganivet filetejador, les anem tallant a lo llarg en làmines una mica gruixudes.
A continuació, les salem, i les anem fregint en una paella amb oli d'oliva, i a mida que estiguin fregides, les anem posant tot cobrint el fons de la safata de porcellana.
Seguidament, anem posant les sardines damunt el llit de carxofes ben posades, i ja ho tenim a punt per servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2141 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: