Sardines estofades

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo i mig de sardines de mida grossa
  • Un got de vi blanc
  • Una fulla de llorer
  • Un brot de julivert
  • Una branca de farigola
  • Oli d'oliva
  • Una ceba picolada
  • Dos alls aixafats
  • Sal
  • Tres cullerots de sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
  • Un cullerot de fumet de peix (el trobareu a les meves receptes)

6 racions

Utensilis

Una cassola marinera gran amb tapa
Uns estalvis (salvamanteles)

Elaboració

Primerament,en una cassola marinera amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: la ceba picolada, els alls aixafats, la fulla de llorer, una branca de julivert i una braqueta de farigola.
Quan tot plegat és ben sofregit, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, el vi blanc i el cullerot de fumet de peix, i deixem que arrenqui el bull.
A part, netegem les sardines, els hi traiem el cap, les salem i les fiquem a la cassola tapada, fins que veiem que són cuites a foc baix, i tot seguit, ja les podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota per tal que no es cremin les estovalles.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

751 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: