Sardines arrebossades amb cruixent de porros
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						Tipus de plat: Tempura
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Setze sardines de mida grossa
- Tres ous batuts
- Sal
- Oli d'oliva
- Julivert picolat
- Pa ratllat
- Un all ratllat
- Farina
- Sis porros grossos
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Una aranya de filferro
Un bol gran de vidre
Un batedor de varetes
Elaboració
							Primerament, netegem les sardines els hi traiem l'espina central, les obrim en forma de ventall, i les reservem.
Seguidament, netegem els porros i els tallem en juliana fina, els salem, els passem per farina i els fregim en una paella amb força oli d'oliva, i quan estan daurats, amb l'aranya de filferro els traiem i els  anem posant en una safata plana amb un paper de cuina i els reservem.
A part en un bol de vidre batem els ous, els hi afegim julivert picolat i un all ratllat i ho reservem.
A continuació, agafem les sardines les salem, les passem per farina, les passem per l'ou batut i tot seguit per el pa ratllat, i les fregim fins que estan daurades, i ja les podem ficar de quatre en quatre en cada plat a la part de dalt en forma de ventall, i a la part de baix, farem un niu amb el cruixent de porros, i ja ho podrem servir a taula.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						Cuina de primavera  Cuina de quaresma
 
						Etiquetes: 
						Cuina de primavera  Cuina de quaresma  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 1797 visites.
 1797 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  Altres
 Altres Aperitiu
 Aperitiu Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Carns
 Carns Sopes i cremes
 Sopes i cremes Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes
 Postres i dolços
 Postres i dolços





 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram