Pèsols negres amb carn adobada

Els pèsols negres s'havien perdut però un pagès de l'Alt Berguedà en va recuperar unes llavors i ara s'està cultivant a l'Alt Berguedà ial Solsonès.

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500g de pèsols negres cuits
  • 200g de carn de vedella tallada a daus
  • 200g de carn de porc tallada a daus
  • 200g de carn de pollastre tallada a daus
  • Sal
  • Oli d'oliva verge
  • Pels adobs

Pel pollastre:

  • All en pols
  • Fines herbes
  • Oli d'oliva verge

Per la carn de porc:

  • Ceba
  • Herbes de Provença
  • Tomàquet fregit
  • Pebre negre en pols
  • Vi blanc

Per la vedella:

  • All i Julivert secs i trinxats
  • Pebre blanc en pols
  • Curry
  • Oli d'oliva verge

4 racions

Elaboració

El dia abans
Posar a marinar per separat la carn en el marinat que li correspon.

Elaboració:

1. Posar a escalfar a foc mig una paella amb oli d'oliva verge.
2.Un cop calenta anar fregint la carn i reservar-la.
3. En el mateix oli, posar a fregir els pèsols amb la paella a foc mig baix, afegir un pessic de sal.
4. Quan els pèsols siguin prou cuits (no s'han de torrar) afegir-hi tota la carn i barrejar-ho bé.
5. Deixar que s'amalgamin es sabors.
6. Ja es pot emplatar acompanyat d'unes torradetes de pa.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

288 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: