Pèsols negres amb carn adobada
Els pèsols negres s'havien perdut però un pagès de l'Alt Berguedà en va recuperar unes llavors i ara s'està cultivant a l'Alt Berguedà ial Solsonès.
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						Tipus de plat: Fritada
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 500g de pèsols negres cuits
- 200g de carn de vedella tallada a daus
- 200g de carn de porc tallada a daus
- 200g de carn de pollastre tallada a daus
- Sal
- Oli d'oliva verge
- Pels adobs
Pel pollastre:
- All en pols
- Fines herbes
- Oli d'oliva verge
Per la carn de porc:
- Ceba
- Herbes de Provença
- Tomàquet fregit
- Pebre negre en pols
- Vi blanc
Per la vedella:
- All i Julivert secs i trinxats
- Pebre blanc en pols
- Curry
- Oli d'oliva verge
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							El dia abans
Posar a marinar per separat la carn en el marinat que li correspon.
Elaboració:
1. Posar a escalfar a foc mig una paella amb oli d'oliva verge.
2.Un cop calenta anar fregint la carn i reservar-la.
3. En el mateix oli, posar a fregir els pèsols amb la paella a foc mig baix, afegir un pessic de sal.
4. Quan els pèsols siguin prou cuits (no s'han de torrar) afegir-hi tota la carn i barrejar-ho bé.
5. Deixar que s'amalgamin es sabors.
6. Ja es pot emplatar acompanyat d'unes torradetes de pa.
														
 30min
  30min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 716 visites.
 716 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Altres
 Altres 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Guisat
 Guisat 
  
  
  
  Salses
 Salses
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram