Estofat de cigrons amb carn magra de porc
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Recepta per wok
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300g de cigrons cuits
- 300g de carn magre de porc
- 1 ceba mitjana
- 2 grans d'all
- 200g de tomàquet fregit (el venen en brik)
- Oli d'oliva verge
- Sal
- Pebre negre amb gingebre (envasat en vidre que porta el seu molinet)
- Curry
- Pebre vermell de La Vera
4 racions
Elaboració
Preparació:
Talleu la carn en daus de 0, 5cm de costat.
Talleu la ceba en brunoise.
Trinxeu els dos grans d'all.
Elaboració:
En una cassola o wok escalfeu l'oli a foc mitjà, un cop calent poseu a
coure la carn i un cop cuita reserveu-la.
Poseu a coure la ceba i els alls, quan la ceba estigui prou feta hi afegireu el tomàquet i remeneu-ho uns 5 minuts.
Torneu a posar la carn a la cassola assegurant-vos de barrejar-la amb el sofregit, salpebreu al vostre gust.
Als 5 minuts afegiu els cigrons, remeneu i assegureu-vos que es barregin bé els gustos, afegiu el pebre de La Vera i el curry. Cal remenar-ho ràpidament per evitar que es cremi el pebre.
Apagueu el foc tapeu la cassola i deixeu que reposi uns 10 minuts.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
398 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.