
Torradetes de pebrot agredolç amb formatge
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Aperitiu
Dieta: vegetariana
Dificultat: Inexperts
Ingredients
Aquesta recepta es fa com la coca del iogourt. Es fa servir un got com a mesura, i es posa la mateixa quantitat de cada un dels ingredients, és a dir:
- Una mesura de pebrot vermell
- Una mesura de pebrot verd
- Una mesura de pebrot groc
- Una mesura de vinagre de poma
- Una mesura de sucre
- Pa per fer les torrades
- Formatge d'untar (Philadelphia)
Elaboració
Picar a dauets els pebrots.
Posar-ho tot junt en un atuell amb una mesura de vinagre de poma i una altra de sucre.
A foc baix, anar remenant sovint i fent reduir el vinagre fins que quasi ha desaparegut del tot.
Ja tenim a punt el pebrot agredolç. Ara podem anar per fer les torrades.
Tallar una baguette a llesques. Torrar-les. Untar-les de Philadelphia i finalment posar-hi pel damunt de cada una, una cullerada de la reducció de pebrot agredolç.
20min
Notes
Aquesta és una recepta que em va preparar la meva amiga Elvira Jornet, gran cuinera, per sorprendre'm. I ho va aconseguir. M'ha faltat temps per passar-us-la a vosaltres. Proveu de fer-ne, que són delicioses per aperitiu, per acompanyament... per triomfar. Ah!. i feu més pebrot agredolç del que necessiteu ja que es conserva molt de temps a la nevera. Llavors, quan vulgueu tornar-ne a menjar, només us caldrà fer les torradetes i posar-hi el formatge i la preparació que teniu guardada.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3294 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.