Mozzarella en carrossa
												Categoria: 
						
						 Altres
 
						Altres
						
						
						
						
						
						Típica de:  Itàlia
 Itàlia
						Dieta: 						vegetariana
						
						
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 400 grs. de mozzarella
- 1 pa de pagès de 1/2 kilo a llesques (de 2 ó 3 dies abans)
- 3 ous
- 1 got de llet
- Farina
- Sal, pebre
- Oli de girasol per fregir
- 50 grs. de parmesà en pols (opcional)
 6 racions
 6 racions
Elaboració
							Batre els ous i salpebrar. (Si es vol, s'hi pot afegir també 50 grs. de parmesà en pols)
Treure la crosta i tallar cada llesca del pa de pagès per la meitat. (jo també trec l'extrem arrodonit, perquè quedin el més quadrades possible).
Passar cada llesca molt lleugerament per la llet, per banda i banda.
Posar-hi al damunt un tros de mozzarella d'1 cm. de gruix.
Enfarinar, aprofitant per apretar una miqueta la mozzarella en el pa.
Passar per l'ou batut.
Fregir en abundant oli, preferiblement de gira-sol.
Posar les carrosses, un cop fregides, en paper absorvent.
Servir calent.
														
 15min
  15min 
Notes
Com que la mozzarella no té gaire gust, hi ha qui, abans d'enfarinar, posa entre el pa i la mozzarella un parell de filets d'anxova. Jo no ho faig perquè a casa tothom (menys jo) és vegetarià, i procuro evitar carns i peixos en la mesura del possible. Si heu afegit parmesà a l'ou batut, ja reforça prou el gust.
 Etiquetes: 
						Entrants
 
						Etiquetes: 
						Entrants  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2436 visites.
 2436 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Sopes i cremes
 Sopes i cremes 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  
  
  Postres i dolços
 Postres i dolços 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Ous i làctics
 Ous i làctics
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns
 Entrepà
 Entrepà




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram