Patates fregides belgas

Ingredients

  • 2kg patates especials per fregir
  • Grassa de bou

4 racions

Utensilis

Fregidora de gas

Elaboració

la grassa dins una fregidora
quan la grassa es fongui
tallar les patates a ma a la forma d'una patata fregida
quan la grassa es ben calenta posar les patates fregides dins la grassa
quan les patates fregides estan una mica cuites treure les patates fregides, deixar-les refredar
després, quan les patates fregides son fredes, posar-les una segona vegada dins la grassa molt calenta
quan estan dauradas treure-les

30min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2545 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

josep folch diu:
LES PATATES BELGAS DEUEN TENIR UN SABOR DIFERENT,EL PLAT TE BONA VISTA.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: