Patates fregides belgas

Ingredients

  • 2kg patates especials per fregir
  • Grassa de bou

4 racions

Utensilis

Fregidora de gas

Elaboració

la grassa dins una fregidora
quan la grassa es fongui
tallar les patates a ma a la forma d'una patata fregida
quan la grassa es ben calenta posar les patates fregides dins la grassa
quan les patates fregides estan una mica cuites treure les patates fregides, deixar-les refredar
després, quan les patates fregides son fredes, posar-les una segona vegada dins la grassa molt calenta
quan estan dauradas treure-les

30min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2134 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

josep folch diu:
LES PATATES BELGAS DEUEN TENIR UN SABOR DIFERENT,EL PLAT TE BONA VISTA.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: