Pesto de menta i julivert

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Fa 2 dl
  • 100 g de julivert de fulla plana
  • 1 branqueta de menta
  • 50 g de pinyons
  • 80 g de parmesà o ratllat
  • 2 dl d’oli de colza
  • 1/2 culleradeta de sal

2 racions

Elaboració

Separa les fulles de les tiges de julivert i menta, i pica a trossos grans
Barreja mb els pinyons, el formatge i l’oli i tritura tot amb la picadora, assaona amb la sal necessària.
Aboca en els pots de vidre, esbandits amb aigua calenta i tanca amb la tapa.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

696 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!