Pesto de menta i julivert
												Categoria: 
						
						 Salses
 
						Salses
						
						
						
						Tipus de plat: Salsa
						
						Típica de:  Suïssa
 Suïssa
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- Fa 2 dl
- 100 g de julivert de fulla plana
- 1 branqueta de menta
- 50 g de pinyons
- 80 g de parmesà o ratllat
- 2 dl d’oli de colza
- 1/2 culleradeta de sal
 2 racions
 2 racions
Elaboració
							Separa les fulles de les tiges de julivert i menta, i pica a trossos grans
Barreja mb els pinyons, el formatge i l’oli i tritura tot amb la picadora, assaona amb la sal necessària.
Aboca en els pots de vidre, esbandits amb aigua calenta i tanca amb la tapa.
														
 Etiquetes: 
						Pesto
 
						Etiquetes: 
						Pesto  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2509 visites.
 2509 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 30 min.
 30 min. Postres i dolços
 Postres i dolços 
  
  Aperitiu
 Aperitiu 
  Altres
 Altres Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Carns
 Carns 
  Sopes i cremes
 Sopes i cremes 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes
 Llegums i verdures
 Llegums i verdures





 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram