Pesto de menta i julivert
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Fa 2 dl
- 100 g de julivert de fulla plana
- 1 branqueta de menta
- 50 g de pinyons
- 80 g de parmesà o ratllat
- 2 dl d’oli de colza
- 1/2 culleradeta de sal
2 racions
Elaboració
Separa les fulles de les tiges de julivert i menta, i pica a trossos grans
Barreja mb els pinyons, el formatge i l’oli i tritura tot amb la picadora, assaona amb la sal necessària.
Aboca en els pots de vidre, esbandits amb aigua calenta i tanca amb la tapa.
Etiquetes:
Pesto
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
951 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c