Ronyons amb all i julivert
Ingredients
- ½ kg de ronyons de porc tallats en filets
- 3 grans d’all
- julivert
- vinagre
- oli
- sal
4 racions
Elaboració
1 hora abans de coure els ronyons els posem en remull amb vinagre.
Posem al foc una paella amb una mica d’oli, escorrem bé els ronyons i els salem.
Quan l’oli sigui calent, enretirem la paella del foc un moment i afegim els ronyons, en compte per que esquitxa molt, i els posem un altra cop al foc.
Deixem coure amb foc baix durant 15 minuts.
Estaran al seu punt quan s’hagi evaporat tota l’aigua dels ronyons i s’hagi format una salsa espessa.
En l’últim moment hi afegim l’all i el julivert trinxats i ho remenem bé.
Els servirem ben calents.
Etiquetes:
Que bo
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3738 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c