Ronyons amb all i julivert

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • ½ kg de ronyons de porc tallats en filets
  • 3 grans d’all
  • julivert
  • vinagre
  • oli
  • sal

4 racions

Elaboració

1 hora abans de coure els ronyons els posem en remull amb vinagre.
Posem al foc una paella amb una mica d’oli, escorrem bé els ronyons i els salem.
Quan l’oli sigui calent, enretirem la paella del foc un moment i afegim els ronyons, en compte per que esquitxa molt, i els posem un altra cop al foc.
Deixem coure amb foc baix durant 15 minuts.
Estaran al seu punt quan s’hagi evaporat tota l’aigua dels ronyons i s’hagi format una salsa espessa.
En l’últim moment hi afegim l’all i el julivert trinxats i ho remenem bé.
Els servirem ben calents.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3521 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: