Llobarro al forn
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Llobarros de mida individual
- 2 Patates mitjanes
- 1 Ceba tendra3 ó 4 grans d'all
- 1 Tomàquet madur
- 2 ó 3 fulletes de llorer
- Una copeta de vi blanc sec
- Sal
- Pebre
- Oli d'oliva verge
- Fumet
2 racions
Elaboració
Posem en una safata per anar al forn, un bon raig d'oli i les patates tallades a rodanxes.
Seguidament, hi col·loquem la ceba a tiretes, els grans d'all, el tomàquet (pelat i trinxat petit) les fulles de llorer, un altre raig d'oli per sobre, la copeta de vi blanc i una mica de fumet. Salpebrem i enfornem a forn fort, per que se'ns fagi tot plegat una miqueta (el temps dependrà del tipus de patata, uns 20-25 min. aprox.).
Quan tinguem les patates gairebé fetes, hi posem els llobarros, prèviament nets i sense escates, salat i empebrat, al damunt.
Tirem per sobre el peix una mica de suc de la cocció de les patates i ho deixem a uns 200º uns 15 min. Si cal hi afegim una mica de fumet.
(hem de recordar que el peix ha de tenir una cocció justa)
I ja tenim el llobarro a punt.
Etiquetes:
Que bo
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
28763 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Evidenment, la salsa es pot fer amb batedora elèctrica. Aquesta recepta vol conservar la forma tradicional de fer-la. Una...
Volia dir, abraçada! ;)
Hola Encarna! M'encanta aquest arròs. El arrossos em "xiflen" Però perdona'm una petita crítica lingüistica, Si les...
No dubtis en fer-ho!!
Hola Merce! Ja tens el meu vot. ;))