Petxines de pelegrí (vieires) a la graella amb picada d'all i julivert

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit vieires
  • Picada d'all i julivert feta amb la batedora elèctrica
  • Conyac
  • Pebre negre en pols

4 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Una safata rectangular de porcellana gran
Una batedora elèctrica
Un biberó de plàstic

Elaboració

Primerament, traiem la closca de la vieira, l'espolsem amb una mica de pebre negre, afegim unes gotes de conyac, i les posem damunt la graella amb la closca tocant la graella, uns sis minuts.
Seguidament, les tombem i deixem que coguin per la part de la carn uns sis minuts més.
Tot seguit, les posem en la safata de porcellana ben posades, les reguem amb un rajolí de picada amb el biberó, i ja les podrem servir a taula, per tal de fer l'aperitiu.

1h 10min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1876 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: