Calamars a la planxa encebats amb all i julivert i favetes
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 12 Calamars petits
- 1 Pot de favetes de conserva casolana.
- Sal
- Julivert
- 1 All
- 2 Cebes
- Oli d’oliva
- 1 Cullerada de llimona
2 racions
Elaboració
Netegem els calamars, els separem els tentacles i deixem que s’eixugin.
Mentre, pelem i piquem l’all i el julivert.
Confitem la ceba. En una paella hi posem una mica d’oli i la ceba ben picada, deixem coure mínim uns 20 minuts. Amb la vista, veiem si està al punt.
Dins d’una paella, hi afegim dues cullerades d’oli i les escalfem a foc viu, quan l’oli està calent, hi posem els calamars i els deixem fer durant 3 o 4 minuts.
Els donem la volta i hi afegim els tentacles. Després d’uns 2 minuts, donem la volta als tentacles i en un 1 minut més.
Saltem 2 minuts les favetes. Ja podem emplatar.
Per fer la picada, afegim dues cullerades d’oli i l’all a dins la paella, ho escalfem i després, dins un bol, ho mesclem amb la llimona, el julivert i sal al gust. Ho batem i escampem per damunt dels calamars que com a llit tenen la ceba confitada.
35min

Etiquetes:
Calamars
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3656 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies