Bicicletes al pesto genovese
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un paquet de 250 grams de pasta de bicicletes
- Aigua
- Sal
- Mantega
- Pesto genovese per quatre racions (el trobareu a les meves receptes)
4 racions
Utensilis
Un cassó gran
Una safata plana de porcellana blanca
Una paella gran
Una escorredora
Elaboració
Primerament, en un cassó amb: aigua, sal, i una mica de mantega, coem la pasta fins que estiguin "al dente".
Tot seguit, l'escorrem i la reservem untada amb una mica d'oli perqué no s'enganxi.
A part, fem el pesto i un cop fet el fiquem en una paella gran juntament amb les bicicletes, ho remenem tot plegat fins que està ben calent, ho fiquem ben repartit a la safata de porcellana, i ja ho podrem servir a taula.
1h

Etiquetes:
Cuina de tardor
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1220 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amiga Teresa, si vas a les m3eves receptes, podràs veure la recepta allioli fet amb llet, que també et pot ser interessant....
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...