Bicicletes al pesto genovese

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un paquet de 250 grams de pasta de bicicletes
  • Aigua
  • Sal
  • Mantega
  • Pesto genovese per quatre racions (el trobareu a les meves receptes)

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una safata plana de porcellana blanca
Una paella gran
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en un cassó amb: aigua, sal, i una mica de mantega, coem la pasta fins que estiguin "al dente".
Tot seguit, l'escorrem i la reservem untada amb una mica d'oli perqué no s'enganxi.
A part, fem el pesto i un cop fet el fiquem en una paella gran juntament amb les bicicletes, ho remenem tot plegat fins que està ben calent, ho fiquem ben repartit a la safata de porcellana, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Recepta de cuina de Bicicletes al pesto genovese

La meva versió de les bicibletes.
per Josuè O'Donell

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

608 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!