Romanesco al forn amb salsa Aurora i salsitxes Frankfurt

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Salsa Aurora per cinc cassoletes (Veure)
  • Deu salsitxes tipus Frankfurt tallades a rodelles
  • Una ceba picolada
  • Oli d'oliva
  • Una peça de romanescu tallada a trossos
  • Aigua
  • Sal
  • Formatge ratllat
  • Mantega

5 racions

Utensilis

Cinc cassoletes de terrissa mitjanes
Una placa pel forn
Una paella mitjana
Una cassola fonda metal·lica
Una escorredora

Elaboració

Primerament, fem la salsa Aurora com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva. fregim les salsitxes tallades a rodelles juntament amb la ceba picolada, i un cop fregides les reservem.
A continuació, en una cassola fonda amb aigua i sal, coem el romanescu tallat a trossos, i quan és cuit al "dente", ho escorrem i el repartim en les cassoletes de terrissa.
Seguidament, repartim pel damunt del romanescu, el sofregit de ceba i salsitxes, ho cobrim amb la salsa Aurora, ho espolsem amb formatge ratllat pel damunt, afegim una nou de mantega, i ho gratinem a 180º, fins que veiem que el formatge estigui ben daurat, i ja ho podrem servir a taula, amb un plat a sota de cada cassoleta, per no cremar-se.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

998 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!