Salsitxes de pollastre amb sofregit de tomàquet i mongetes de Santa Pau

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Setze salsitxes de pollastre (quatre per persona)
  • Quatre cullerots de sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)_
  • Un raig de vi negre
  • Sal
  • 400 grams de mongetes de Santa Pau cuites
  • Picada d'all, oli i julivert feta amb batedora elèctrica
  • Oliva d'oliva

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa
Uns estalvis
Una batedora elèctrica
Una paella gran

Elaboració

Primerament, en una paella amb un raig d'oli, fregim les salsitxes fins que estiguin daurades, i les reservem. Seguidament, en una cassola de terrissa, fiquem: quatre cullerots de sofregit de tomàquet, un cullerot de picada, i un raig de vi negre.
Quan tot plegat és ben fregit, afegim les salsitxes i les mongetes, fiquem el foc baix, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3626 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: